Speciality leasing

I våra köpcenter kan du möta miljontals potentiella kunder som redan är i köptankar. Vi hjälper företag och privatpersoner att utnyttja den unika möjligheten som finns tillgänglig för marknadsaktiviteter i köpcenter och erbjuder en arena för att presentera produkter till ett stort kundflöde.

"Specialty (retail) leasing" är köpcenterbranschens samlingsnamn för hyra av eventyta i syfte att bedriva tillfällig försäljning eller kortsiktiga aktiviteter. Vi erbjuder möjligheten att hyra ytor i majoriteten av våra köpcenter i Sverige.

Vi är en av Sveriges största köpcenteraktörer och erbjuder attraktiva ytor inom specialty leasing. Vill ni hyra eventyta på våra köpcenter erbjuder vi er utmärkta möjligheter för era events. Våra köpcenter har flera eventytor med stort kundflöde där ni på bästa sätt kan marknadsföra era tjänster eller produkter.

Andra eventmiljöer och säljkanaler är ofta långt från köptillfället men på våra allmänytor når ni en stor kundström som redan är i köptankar. Hos oss är ni väl omhändertagna när du hyr eventyta i ett eller flera av våra köpcenter i en väl etablerad shoppingmiljö.

Det finns även möjlighet att delta i köpcentrets marknadsföringskampanjer med erbjudanden och aktiviteter som ger möjlighet till fler kunder och högre försäljning för dig som försäljare.

13,2 miljarder
Omsättning (2017)
42 700 000
Besökare (2017)
609
Antal lokaler
386 900m²
Område

Kanaler

Flera möjligheter till marknadsföring & försäljning

Vi erbjuder en unik försäljnings- och marknadsföringskanal i våra köpcenter där du årligen möter miljontals potentiella kunder i inköpsläge. Vanligast är att vi hyr ut en yta där hyresgästen tar med sig eget displaymaterial för försäljning eller marknadsföring. Vi erbjuder även andra möjligheter som att t.ex. installera en pop-up store eller att ställa ut bilar.

  • Eventyta
  • Pop-up store
  • Utställningar

Våra köpcentrum

Thon Property äger eller förvaltar 11 köpcentrum i Sverige och omsatte totalt för 13.5 miljarder kronor under 2017. Ta möjligheten att få en del av den kakan du också!

Kontakta centret direkt eller använd formuläret nedan för att boka eller få mer information. Om du önskar hyra på flera platser samtidigt så hjälper vi dig att hitta en bra lösning.

Jag vill veta mer

Fält markerade med * måste fyllas i

Jag är intresserad av

Välj center

En tydlig presentation och skiss av din verksamhet är viktigt för oss. Beskriv gärna din verksamhet nedan. Du kan även bifoga filer med beskrivningar och bilder nedan.

 Tjejen handlar i affären

Psst ...

Visste du att våra köpcentrum omfattar nästan 390.000 kvm. handel och har en total butiksomsättning om ca. 13,2 miljarder SEK?

Kontakta oss