Bitr.butikschef Deichmann

10 juni 2018

Ansök snarast.

Visa tjänstbeskrivning Sök tjänsten

DEICHMANN-koncernen är marknadsledande i Europa och grundades i Essen 1913 av Heinrich Deichmann. Det är idag en familjedriven verksamhet med tredje generationen vid rodret. Verksamheten har genom åren växt kontinuerligt, och representeras idag i 26 länder med nästan 4.000 butiker världen över. Deichmann är en modern verksamhet som med visionen ”Verksamheten ska tjäna människan” lägger stor vikt vid medarbetarnas trivsel, fokus på bra arbetsvillkor för såväl våra medarbetare som samarbetspartners, och inte minst på att ge kunderna trendiga kvalitetsskor till bra priser. Detta uppnås genom direkta globala inköp, teamwork och en människoorienterad verksamhetskultur. Sedan 2003 är Deichmann Sko representerat i Danmark och sedan 2007 även i Sverige. Deichmann Sko fortsätter att expandera de närmaste åren i hela Skandinavien. Vi kan erbjuda dig ett spännande jobb där du har möjlighet att utvecklas både professionellt och personligen. Läs gärna mer om oss på deichmann.com.

Vill du jobba med mode och service i en av våra butiker tillsammans med våra andra fantastiska medarbetare? Nu har du chansen att bli en del av vårt team. Hos Deichmann tror vi på att man kommer längst med samarbete och vi arbetar därför hela tiden på att stärka teamkänslan och arbetsglädjen. Vi har en väletablerad arbetsmiljöorganisation som löpande fokuserar på att förbättra bland annat säkerheten, arbetsglädjen och motivationen genom aktiviteter och kampanjer.

 

Om tjänsten:

 

Vi söker nu en flexibel och serviceminded kollega som kan sprida glädje och energi i vår butik i Töcksfors. Tjänsten är ett vikariat på 25 tim/vecka och tillsättningen av tjänsten förväntas ske snarast och pågå t.o.m. augusti 2019.

Utöver din roll som butikssäljare kommer du att ha ett ansvar som biträdande butikschef där du har ett nära samarbete med butikschefen. Tillsammans med butikschefen och våra andra butikssäljare ska du vara med och säkerställa att butiken fortsätter vara en god arbetsplats och en lika attraktiv plats att handla i som alla övriga butiker i Danmark och Sverige.

Du blir upplärd inom branschen och konceptet för Deichmann Sko genom praktisk träning i vår butik. Det är därför inte nödvändigt att du har erfarenhet från skobranschen men det är ett krav att du har erfarenhet från detaljhandeln. Det är meriterande om du har tidigare ledarerfarenhet från handel eller restaurang.

 

Om dig:

 

Vi söker en person som:

- har ett stort skointresse
- har erfarenhet från detaljhandeln
- är ambitiös och serviceorienterad
- har nära till skratt och viljan att ta på sig ett stort ansvar
- har förmåga att hantera en ibland stressig vardag
- är en prestigelös och motiverande person som vill utvecklas

Om du dessutom är utåtriktad, tycker om kundkontakt och vill ta på dig ett ansvar som lever upp till ovanstående – så skynda dig att skriva en ansökan till oss!

 

Vi erbjuder:


Vi kan erbjuda dig ett spännande jobb där du har möjlighet att utvecklas både professionellt och personligen. För de medarbetarna som visar potential och vilja för att göra karriär finns det goda möjligheter hos Deichmann, bland annat som butikschef och distriktschef. Om detta låter spännande så skicka in din ansökan och CV till oss redan idag!

 

Ytterligare upplysningar

 

Urval och intervjuer sker löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi tar endast emot elektroniska ansökningar via vår hemsida:
http://corpsite.deichmann.com/se-sv/karriar/

Ansökan med uppladdade dokument överskridande 0,5 MB mottages ej.

 

Kontakt:

 

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta butikschef Sebastian Heintz på 0573 290 66.